Referencer

Fantastisk peptalk omkring Theta Nutritition i Hammelev.

Nu er det godt og vel en uge siden, at jeg kom hjem fra et 6 timers langt foredrag med Steen.

Vi var igennem alle Theta produkter samt Alavida. Jeg lærte simpelthen så meget, at jeg har brugt hele ugen på at få lagt alt den information i de rette hukommelseskasser så jeg forhåbentligt kan finde dem frem igen, når jeg skal bruge dem.

Hele dagen var en fest af informationer, viden jeg vil bruge dagligt resten af mine dage. Ud over alt det med antioxidanter så er jeg især glad for tippet om, hvad jeg kan gøre ved forkølelsessår – Det er et guldkorn, jeg aldrig har hørt andre steder!

Nå inden det bliver for langt –

Tak for et fantastisk foredrag. Jeg opfordrer alle de har muligheden til at tage ind og se, og ikke mindst høre, dit næste af slagsen.

29 juli 2016, Anders Toftdahl‎ til steensforedrag.

Fantastisk peptalk omkring Alavida i går i Vrå

Må nok sige, at det hele pludselig gav meget mere mening, i forhold til hvordan Alavida går ind og arbejder med huden og kroppen.

Herudover er du et helt unikt menneske, der skaber en helt fantastisk energi i rummet, masser af humor og positiv energi.

Du er helt sikkert en kæmpe inspirationskilde for alle mennesker omkring dig – om ikke i hvert fald for mig!

Tak af hjertet for nogle helt fantastiske timer, som jeg fik en hel masse ud af, som jeg kommer til at bruge fremover i mit arbejde med LifeWave.

Nynne Guldberg Poulsen‎ til steensforedrag
25 oktober 2015.

Mandag den 13. april 2015 deltog jeg Steens Teaserforedrag om Goalmapping.

Det at lave mål var ikke nyt for mig, men at fastholde det, havde været en stor udfordring, ja nok nærmest ikke lykkedes særligt godt.

Jeg tog hjem med høj energi og nogle værktøjer til at lave min eget Goalmap, som bare MÅTTE gøres. Et par dage efter havde jeg afsat en hel dag til at arbejde med dette fantastiske værktøj.

Undervejs mødte jeg udfordringer og kunne ikke komme videre, gik i stå.

Jeg ringede til Steen og fik den største opbakning og fandt vejen igen – fik lavet mit eget Goalmap – og så har det arbejdet lige så stille i underbevidstheden siden. De overbevisninger, som jeg skulle ændre handlede, dels om økonomi og dels om det at lave mål.

Her fire måneder efter er en del af målene opfyldt og andre er på vej ind i mit liv.

Jeg anbefaler varmt alle at deltage i Steens meget inspirerende måde at undervise på – samt, at I kan have tryghed i hans efterfølgende hjælp, hvis I skulle møde muren.

Birthe Westergaard, 16. august 2015.