Miljøet, Klimaet, Dyrene og Biodiversiteten er i krise.

Sådan som jeg oplever det er kun et fåtal af danske politikere er vågnet op af deres materielle skønhedssøvn.
Jeg synes derfor, at det er  på tide, at der kommer nye kræfter til.

Nye kræfter, som vælger at tage de klimatiske signaler alvorligt.
Nye kræfter, som vælger at forholde sig til det faktum, at verdens og ikke mindst Danmarks biodiversitet er i alvorlig krise.
Nye kræfter, som vælger at gøre op med illusionen om, at vi ikke kan undvære den animalske produktion.
Nye kræfter, som for alvor vil fremhæve de aktioner, som vil have størst gennemslagskraft i forhold til at gøre verden et bedre sted at være.
Nye kræfter, som i den grad vil sætte fokus på madindustriens fråds af resurser.

Det bedste bud i skrivende stund er Veganerpartiet. Fordi Veganerpartiet tør gøre opmærksom på, hvad er virker bedst.

Veganerpartiet skal have hjælp til at “råbe”op ude i de forskellige lokale kroge af Danmark.

JEG støtter derfor Veganerpartiet med en lokal Nordsjællands kandidatur.

Efterfølgende er jeg sikker på, at folketinget venter forude.

Jeg vil i den forbindelse vælge at fremhæve Økocentrisme. Det betyder, at sætte økosfæren i centrum; dvs. alle Jordens økosystemer.
Det er nemlig disse, som alt liv er dybt afhængige af. Det er derfor vigtigt, at det fungerer optimalt i balance, da det er kilden til alt liv – inklusiv vores eget.
Og ikke kun kilden til, om vi lever eller dør, men også kvaliteten af det liv, vi har.  Ovenstående 3 linjer er lånt fra Veganerpartiet officielle partiprogram.

Når du vælger at give DIN underskrift i forbindelse med en vælgererklæring, så hjælper du potentielt Veganerpartiet til at redde fx 750 grise.

Læs meget mere på Veganerpartiets hjemmeside og deres blog.
I forhold til at forstå nødvendigheden af Veganerpartiet, som politisk aktør, så beskriver Lisel Vad Olsson det helt eminent her.

I første omgang handler det for mig om skaffe vælgererklæringer til Veganerpartiet.  Det er nemlig den grundliggende faktor for at et nyt politisk parti kan opstille.
Vi skal bruge 20182, og vi er over en 1/2 af vejen. Derfor bruges en stor del af min fritid til at støtte op om det.  Jeg har sat et personligt mål om at skaffe 1000 vælgererklæringer.
I skrivende stund har jeg skaffet over 200…

Når jeg skriver fritid, så er det fordi, at jeg har verdens bedste job, som kirketjener. Det er en job, som jeg meget nødigt vil slippe.
Men da jeg også arbejder lørdage og søndage, så jeg har også fri hver anden mandag og onsdag i gennemsnit. Det er så der, hvor jeg vælger at lægge mine politiske kræfter.

Hjælp mig og ikke mindst Miljøet, Klimaet, Dyrene og Biodiversiteten med en vælgererklæring.
Klik på knappen her under.